Seniorenrestaurant

“Mijn gezicht draagt al mijn herinneringen. Waarom zou ik die uitwissen?”

Diane von Furstenberg, modeontwerpster

Huiselijke maaltijden

Met het seniorenrestaurant ‘De Vliender’ wil Home Sint-Franciscus in de gezellige foyer een plek creëren waar de oudere volwassenen niet alleen lekker, vers en gezond kunnen komen lunchen, maar het wil zo ook voor verbinding en ontmoeting zorgen.
Rekening houdend met uw dieet waar nodig én aan een betaalbare prijs.

Vanuit twee invalshoeken heeft Home Sint-Franciscus dit project opgestart. Enerzijds beseft iedereen steeds meer dat gezonde, verse en evenwichtige voeding erg belangrijk is met het oog op een kwaliteitsvol en energiek leven. Anderzijds weet iedereen dat de mens een sociaal wezen is. Daarom is ontmoeting en verbinding onontbeerlijk om ons echt goed te voelen.

Het seniorenrestaurant is er in eerste instantie voor de 60-plussers, dus ook voor onze bewoners van onze assistentiewoningen. Woont uw familie of kennis bij ons in het woonzorgcentrum of in de assistentiewoningen? Dan kan u hier ook aanschuiven, ongeacht uw leeftijd of woonplaats.

Een maaltijd bestaat uit dagverse soep, een hoofgerecht en een dessert als afsluiter. Waters zijn inbegrepen. Wenst u vooraf graag een aperitiefje? Dat kan. Deze, en andere dranken, kan u bekomen aan zachte prijzen.

Hoe inschrijven?

Het restaurant is iedere werkdag van maandag tot vrijdag geopend van 12u – 13u30. Reserveren kan enkel op weekdagen vóór 12u30 en telkens de dag voor uw bezoek. Reservaties voor maandag moeten dus op vrijdag vóór 12u30 worden doorgegeven.

Voor reservatie of voor specifieke vragen, kan u contact opnemen met het onthaal op het nummer 055/38 86 86 of via mail: onthaal@homestfranciscus.be.

Voor een maaltijd betaalt u €10. Door de samenwerking met OCMW Kluisbergen kunnen alle senioren uit Kluisbergen vanaf 60 jaar genieten van een mobiliteitskorting van €3.

€ 7: inwoners van Kluisbergen vanaf 60 jaar
€ 10: inwoners buiten Kluisbergen of inwoners van Kluisbergen < 60 jaar

Bekijk het menu van april en mei.

Wat met liefde is bereid,
leidt altijd tot gezelligheid.

Copyright 2022 Cura-z vzw     Privacy     Disclaimer