Assistentiewoningen

“Ouder worden is een fascinerend proces waarin
we worden wie we altijd hadden moeten zijn.”

Karl Jaspers, Duits filosoof

Casteelbosch Kwaremont (Huren)

Onze ruime assistentiewoningen zijn de ideale nieuwe thuis voor 65-plussers die graag willen zelfstandig blijven wonen in een aangepaste en veilige woning.

De woningen kunnen zowel door alleenstaanden als door koppels gehuurd worden.

Iedereen mag zijn woning inrichten naar eigen smaak en gebruik maken van eigen meubilair.

Elke woning bestaat uit een leefruimte met open keuken, een ruime slaapkamer en een badkamer met aangepaste douche, lavabo en toilet. Er is een koele berging en een gastentoilet. Bovendien heeft elke woning een bovenverdieping die als logeerkamer, hobbyruimte of berging kan gebruikt worden.
Elke woning is tevens voorzien van een telefoon-, internet- en tv-aansluiting.

Naast een aangename woning geniet je van de ondersteunende diensten van het woonzorgcentrum waarvan je vrijblijvend gebruik kan maken.
Zo is er een oproepsysteem waardoor het zorgend personeel binnen enkele minuten, dag en nacht, er voor jou is in geval van nood. Je kan – tegen een kleine kostprijs – van alle maaltijden in het WZC genieten. Je geniet administratieve ondersteuning en kan deelnemen aan tal van activiteiten en feestelijkheden,

Orchidee Ruien (Kopen/Huren)

Deze smaakvolle, moderne assistentieflats vallen sinds 1 januari 2022 onder zorgbeheer van Zorgnetwerk Cur@-Z. 

Door huisvesting op maat te combineren met de nodige zorggaranties in een kader dat uitnodigt tot sociale netwerkvorming, kunnen senioren in alle luxe en comfort genieten. De appartementen van Residentie Orchidee bevinden zich in het hart van het dorp, letterlijk onder de kerktoren. Dit wil zeggen dat zaken als een bakkerij, slagerij en apotheek op wandelafstand zijn en openbaar vervoer dicht in de buurt aangeboden wordt. 

Alle flats zijn voorzien van een zorgbadkamer en een ingerichte keuken. Wenst u zelf eens niet te koken dan bent u steeds welkom in ons seniorenrestaurant op Kwaremont. Desgewenst voorzien we vervoer. Of eet u liever bij u thuis? Dan regelen we graag een traiteur voor u. Elke bewoner beschikt over een noodoproepsysteem dat 24/7 bemand is en waarop dus ook dag en nacht gereageerd wordt met professionele hulp aan huis.

Lukt zelfstandig wonen moeilijker? Dan ondersteunen we u graag zonder wachttijden met onze brede waaier aan zorgaanbod. Op die manier garanderen we u kwaliteitsvol levenslang wonen.
Is huren niets voor u, maar had u liever een eigen appartement gekocht? Dan brengen we u graag in contact met de bouwfirma die u hierin mee wil nemen.

Stuur gerust een mailtje voor meer info, huurprijzen en eventueel een bezichtiging : orchidee@cura-z.be

Copyright 2022 Cura-z vzw     Privacy     Disclaimer