Onze Bar opent opnieuw de deuren!

Vanaf donderdag 3 maart heropenen we onze bar voor onze bewoners en hun bezoekers.

Met een hoopvol gevoel schuiven we hiermee verder richting een normalere open-huiswerking zoals we dat vòòr Corona kenden. Laten we vooralsnog nog een beetje voorzichtig zijn en het volgende afspreken :

– De bar is open vanaf 14 uur en dit voorlopig alleen voor bewoners en hun eigen bezoekers (2 tegelijkertijd per bewoner).

– Het mondneusmasker wordt aangehouden als men niet neerzit en meubilair wordt niet verplaatst.

– Maximaal zit je met 6 personen aan 1 tafel.

– Verder worden de huidige horecaregels strikt opgevolgd: handen ontsmetten aan in- en uitgang, extra sociale afstand, onze medewerkers desinfecteren uw tafeltje voor en na het plaatsnemen.

– Om bezoek verder veilig te laten verlopen verklaart elke bezoeker automatisch op eer dat men tijdens de laatste 14 dagen geen symptomen heeft gehad, en geen positieve test heeft afgelegd. We vragen ook om alle richtlijnen te blijven respecteren: strikte handhygiëne voor, tijdens en na het bezoek; correcte registratie aan de ingang; permanent en correct dragen van een chirurgisch mondneusmasker; ook voor de bewoner indien mogelijk; alleen toegang tot de individuele kamer of bar en niet tot woonkamers of burelen; altijd voldoende sociale afstand houden t.a.v. andere bewoners en medewerkers en andere families of contacten.

Maar bovenal : Geniet ervan!

Copyright 2022 Cura-z vzw     Privacy     Disclaimer